Rólunk

 • A GYIQ s.r.o. társaság a személyzeti szolgáltatások területén tevékenykedik, legfőképp a kisegítő munkaerő területén. Ügyfeleinek átfogó szolgáltatásokat nyújt, melynek célja az ügyfél maximális elégedettségének elérése.

  A GYIQ s.r.o. a hazai piac kellő ismeretével rendelkező szlovák társaság, melynek köszönhetően rugalmasan reagálunk partnereink követelményeire és szaktanácsadóink ügyfeleink iránti egyéni hozzáállásával próbálunk különbözni a konkurenciától.

  A társaság szolgáltatásainak kihasználása lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy teljes mértékben vállalkozása tárgyára összpontosítsa figyelmét és ezáltal a konkurensekkel szemben előnyre tegyen szert.

  A GYIQ s.r.o. társaság küldetése, hogy legfőképp a szlovák piacon közelebb hozza a munkakínálatot a munkaerő-kereslethez. A mi prioritásunk mindkét fél elvárásainak maximális teljesítése.

  Az alkalmazottak keresésénél és kiválasztásánál az ügyfeleink számára a személyzeti tanácsadás területére fókuszálunk. Miért válasszon épp minket?

  • magasszintű különleges szolgáltatásokat nyújtunk,
  • elsődleges célunk ügyfeleink teljes mértékű elégedettsége,
  • a piacon a konkurenciától leginkább ügyfeleinkről és alkalmazottainkról mértéken felüli gondoskodásban különbözünk,
  • előnyeink közé sorolható a megbízhatóság, professzionalizmus és rugalmasság,
  • igyekszünk alkalmazottaink számára a lehető legjobb feltételeket kialakítani,
  • szigorúan betartjuk a törvényeket és egyéb jogszabályokat, melyek a munkaköri területet, a munka során a biztonság és egészség védelmét valamint a környezetvédelmet illetik.

  Az állandóan változó gazdasági és vállalkozói közeg a gazdasági versenyre kivetítve minden vállalat számára gyakran szükségessé teszi, hogy gyors, sőt azonnali döntéseket hozzon. Pontosan ezért van itt a mi társaságunk, amely megkönnyíti Önnek az alkalmazottak kiválasztásának folyamatát, mely növeli az Ön sikerének garanciáját.

 • A munkabérek, emberi erőforrások, adminisztráció, alkalmazottak kölcsönzése, munkaerő-közvetítése és kiválasztása céljából van jelen társaságunk, mely szakértelemmel és jogbiztonsággal segít Önnek teljes szolgáltatást biztosítani.

  Nagy szakértelmünk és természetesen alkalmazottaink tudása is biztosítja a konkurenciaképes megoldásokat, amelyek maximális mértékben összhangban vannak a törvényekkel. Munkajogi és személyzeti tanácsadásban, munkabér-ügyek megoldásánál, rendszerek kialakításánál, pl. étkezés bebiztosításánál, az alkalmazottak számára juttatásos és motivációs rendszerek bebiztosításánál, az Ön elvárásai alapján járunk el, a jogszabálynak megfelelően maximális szakértelemmel.

  Szakértőink több éve a személyzeti szolgáltatás területén dolgoznak, ezért kellő gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek. Ennek ellenére igyekszünk tényleges tudásukat és szakmai készségüket állandóan továbbfejleszteni. Képezzük és teszteljük őket szakmai tréningeken, vagy különböző iskolázásokon és konferenciákon.

  Természetesen, a fenn említetteken kívül saját partnereink és munkatársaink révén tűz- és munkavédelmi technikai együttműködést, egészségügyi orvost, pszichológust, jogászt vagy közvetítőt is tudunk biztosítani Önöknek.

  Szolgáltatásaink a toborzásban, kiválasztásban, munkaerő-közvetítésben sikerdíjasak és természetesen nem várunk kizárólagos megbízatást, mivelhogy teljes mértékben tisztában vagyunk a piachelyzettel.