Munkavállaló

 • Munkát keres?

  Jó helyen jár!

  Abszolvens és keresi álmai állását? Vagy csupán új munkahely után vágyik, mert változást szeretne? Itt vagyunk Önnek mi. Forduljon hozzánk igényeivel és segítünk megtalálni az Ön számára megfelelő munkahelyet.

  Miért keresne munkát épp ügynökségünkön keresztül?

  • naponta frissített mindennemű rövid – vagy hosszútávú munkaajánlat,
  • aktuális munkaajánlatok online is,
  • semmiféle regisztrációs díjat nem kérünk Öntől,
  • munkaajánlatok legfőképpen Szlovákiáról, de külföldről is,
  • előnyt jelent természetesen az elektronikus regisztráció lehetősége is,
  • koordinátoraink, asszisztenseink és referenseink is elérhetőek az Ön számára.

  A munkaerő-közvetítés díját társaságunk az 5/2004-es foglalkoztatási szolgáltatásokról szóló törvénytár 25 §-a és az egyes törvények változtatásáról és kiegészítéséről a későbbi szabályok értelmében szabja meg.

  A munkaajánlatokat újabb munkapozíciókkal frissítjük. Ha érdekli az ügynökségünkkel való együttműködés, kérem személyesen, telefonon vagy kapcsolattartó űrlapon keresztül értesítsen. Örülünk az Önnel való közös együttműködésnek.

 • Hogyan válhat ügynökségünk álláskeresőjévé?

  Ahhoz, hogy a mi álláskeresőnkké válljon, elég ha bejelentkezik az online űrlapon keresztül, vagy eljön valamelyik kirendeltségünkbe, ahol segítünk az űrlap kitöltésében.

  Miután minden szükséges adatunk meglesz Öntől és regisztráljuk rendszerünkben, a munkaerő-közvetítés várakozóvá válik. Amint meglesz az Ön számára megfelelő munkahely, értesítjük. A munkahely jóváhagyása után megegyezünk az egyéb feltételekben és a következő lépés a munkaszerződés megkötése lesz. A munkaszerződés aláírásával Ön az alkalmazottunkká válik.

  Ez azt jelenti, hogy abban az esetben, ha mi munkát adunk Önnek és aláírta a munkaszerződést, a munkaerő-közvetítő ügynökség alkalmazottja lesz, amely a munkabért és a további munkaviszonnyal összefüggő díjakat fizeti Önnek. Az ügynökség a munkaszerződés aláírását követően konkrét ügyfeléhez osztja be Önt. A munkaviszony egész tartama alatt elérhető lesz az Ön számára az ügynökség alkalmazottja, a koordinátor, aki segít Önnek az esetlegesen felmerülő problémák megoldásánál, bármely kérdés vagy megjegyzés esetén is hozzá fordulhat.

  Meggyőződésünk, hogy szolgáltatásainkkal elégedett lesz.

  Érdeklődés esetén, kérem töltse ki űrlapunkat, melyet a Kapcsolat pontban talál meg. Amennyiben volna az Ön számára ajánlatunk, értesítjük.

  Az űrlap adatai: keresztnév és családnév, életkor, utca és házszám, város (falu), irányítószám, e-mail, jogosítvány, nyelvek, végzettség, kurzusok, praxis, kívánt munkavégzés helye.

  Az űrlap elküldésével egyetért, hogy adatait, melyeket megadott, a GYIQ s.r.o. adatbázisában raktároztuk el. Az adatokat bizalmasan kezeljük, a személyes adatok védelméről szóló törvény hatálya alá tartoznak.