Szervezetünket elsősorban a hatékony munkaerő teszi versenyképessé.
Emberi munkaerőforrásra van szüksége? Mi ezeket pontosan az Ön igényeinek megfelelően biztosítjuk.

Miért éppen a mi társaságunk?

    • Teljes kiterjedésű szolgáltatásokat nyújtunk a munkaerő keresése, kiválasztása és munkaerőforrás terén, a belépő munkamegbeszéléstől, munkaügyi átvilágítási szolgálatatásokon keresztül, egészen a bérszámfejtés, személyzeti ügykezelés és adminisztratív ügykezelés biztosításáig.

    • A mi munkánk megköveteli, hogy megismerjük a jelentkezőket, megtaláljuk erős oldalaikat, hogy a megfelelő munkabeosztást ajánlhassuk nekik. Ügyfeleink számára ez azon folyamatot jelenti, amely a legmegfelelőbb embereket biztosítja számukra.

    • Szolgáltatásainkat Szlovákia minden régiójában kínáljuk. Társaságunk regionális működése azt az előnyt biztosítja Önnek, hogy a megfelelő emberekre találjon közvetlenül abban a régióban, ahol további tevékenységeit tervezi bővíteni.

    • A mi feladatunk hogy hatékonnyá tegyük a potenciális szabad munkaerőpiacot, szükséges időben biztosítani a megfelelő alkalmazottat a konkrétan megadott munkabeosztásra és nem utolsósorban optimalizálni a felhasználó munkáltató kiadásait.

Mottónk:

Maximális rugalmasság és professzionalizmus, egyéni megközelítés, rövid és hosszú távra biztosítani a munkaerőt a lehető legrövidebb határidőn belül.

A Szlovák Munkaügyi, Szociális és Családügyi Hivatal engedélye:

GYIQ s.r.o., munkaerő-kölcsönző ügynökség a 5/2004 foglalkoztatási szolgálatokról szóló törvénytár és az egyes törvények változtatásáról és kiegészítéséről a későbbi szabályok értelmében, a Szlovák Munkaügyi, Szociális és Családügyi Hivatal 2014.10.10-én kiadott munkaerő-kölcsönzési engedélyével rendelkezik, melynek száma: 2014/96204/29449/OPČSSZ.